Shuri-cup

Alle danske Shuri-ryu klubber inviteres hermed til årets Shuri-cup
Det er ottede gang i ”nyere tid”, nurse vi holder et dansk Shuri-ryu stilartsstævne, capsule og i år har vi i Esbjerg æren af at være værter for turneringen. 

Vi har kun salen én dag, hvorfor alt (opsætning – afvikling – oprydning) skal ske i tidsrummet kl.

9-18. Vi har brug for alt den hjælp vi kan få, så kom gerne tidligt. Vi forventer at vi har alt klar klokken 11.00 og stævnet er afviklet på mellem 2-4 timer. Efter stævnet arrangerer vi fællesspisning for alle, der har lyst, på en nærliggende restaurant. 

Dommere mv.
Som ved alle andre stævner er en succesfuld afvikling fuldstændig afhængig af dommere, officials og coaches. Derfor opfordres alle, der har kompetence til at deltage som dommer, official eller coach også til at melde sig under fanerne. Af hensyn til den overordnede planlægning, skal alle skrive sig på tilmeldingslisten, så vi kan skabe os et overblik over de samlede ressourcer.

 

Demonstrationer
Som det fremgår af programmet, er der afsat tid til, at de klubber, som har lyst, giver en lille opvisning eller demonstration. Det behøver ikke at være voldsomt spektakulært eller særligt halsbrækkende, – en almindelig demonstration af en kata med omote-bunkai er således også meget velkommen.

 

Pris
Prisen for deltagende kæmpere er 150 kr. for pr kategori. Den samlede klubbetaling bedes betalt samtidig med tilmeldingen. Øvrige formelle oplysninger fremgår af selve tilmeldingslisten.

 

Overnatningsmuligheder i Esbjerg
Der er mulighed for at overnatte på et af byens hoteller. De, der ønsker at overnatte i på hotel, bedes selv arrangere dette. Ønsker man at overnatte i Dojoen, aftales det med jeres klub, som kontakter Esbjerg Shuri-ryu.

Med gode Karate-hilsner
Esbjerg Shuri-ryu

Tidspunkt

Dato - 28 sep 2019
10:00 - 18:00

Sted

Guldager Idrætscenter
Præstemarksvej 43
6710 Esbjerg V