Anne Sofie Gehl Sørensen Danmarksmester

 

Lørdag den 6. april 2013 genvandt Anne Sofie Gehl Sørensen, Aarhus sit Danmarks mesterskab for 4 år i træk.

DM stævnet fandt sted i Helsinge Hallerne, hvor over 100 kæmpere mødtes i forskellige klasser og discipliner, for at konkurrere om Danmarksmestertitlerne i karate.

 

Anne Sofie Sørensen siger: ”Efter 1/2 år væk fra gulvet, var det fantastisk igen at være tilbage. Det var også en stor opgave denne gang, at bringe endnu et DM med hjem til Aarhus. Den hårde træning op til VM i Paris 2012, medførte uheldigvis en delvist overrevet muskel i baglåret, som gjorde at jeg ikke kom med til mit VM.” Anne Sofie blev på det kraftigeste frarådet at tage til VM, risikoen for helt at lemlæste baglåret var simpelthen for stor. Et forløb som Anne Sofie betegner som hendes hidtil største nederlag i hendes karriere. Under hele skadesforløbet var hun ikke ét sekund i tvivl om at hun skulle tilbage på gulvet, så der blev kæmpet en brav kamp.

Anne Sofie uddyber: “Jeg er ikke færdig med min karate, min skade skulle ikke få lov til at tage den beslutning, jeg bestemmer selv hvornår jeg er færdig på gulvet! Man bliver afhængig af sin sport på så mange punkter, det er som at miste en arm når man står foruden, så det er ubeskriveligt fantastisk at være tilbage igen.”

Der er lukket for kommentarer.