Shuri cup 2012

Shuri Cup 2012 i København

Så er Shuri Cup 2012 vel overstået. I år blev det tilbagevendende arrangement afholdt i København af klubben Shuri-Ryu København som havde sørget for flotte omgivelser på Østerbro. Det er 7. gang, at Shuri Cup er blevet afholdt for alle klubberne i Danmark og det er ikke sidste gang at succesen bliver gentaget. Shuri Cup er alletiders stævne for karate-kaer som ikke har prøvet at deltage til et stævne før, da stævnet bliver afholdt i trygge rammer med kendte mennesker som deltagere og dommere. For flere af deltagerne var det første gang de deltog til et stævne og de forlod stævnet glade og en erfaring rigere.

Næsten alle  Shuri Ryu klubber i Danmark var repræsenteret ved stævnet, de deltagende klubber var Humlebæk, København, Møn, Kolding, Århus & Øland. Der blev konkurreret både i Kata og Kumite i alle aldersgrupper. Desværre var der ikke nogen deltagere til Kobudo i år, så denne diciplin blev ikke afholdt.  Antallet af deltagende børn var langt større en antallet af voksne. Deltagernes bæltegrader varierede fra snipper til 1.Dan, men dette var der taget højde for i konkurrencerne, så der blev konkurreret inden for de samme bæltegrader.

Der var en rigtig god stemning på dagen blandt både deltagere og dommere. Stævnet forløb uden de store problemer og der blev vist rigtig flot kata og gå på mod i kumite blandt de mindste deltagere. I kata blev der vist rigtig flot kihon og i kumite udvidste deltagerne respekt for hinanden, så kampene forløb uden skader, så der var heldigvis ikke meget brug for stævnelæge Sensei Jakob.

  

Til sidst skal der rettes en stor tak til Shuri-Ryu København, dommerne, stævnelæge Sensei Jakob, Sempai Jesper som holdt styr på stævne plan, point etc. Og sidst men ikke mindst deltagerne som mødte op, da det er dem der sikre, at Shuri Cup bliver til noget.

 

Resultaterne fra årets Shuri Cup

Kumite:
Voksne
Guld: Allan Ravn, Humlebæk
Sølv: Claus Mosber Kjær, Århus 

Drenge 1.-3. kyu
Guld: William Hvidt, København
Sølv: Esben Porat, Århus
Bronze: Simon Olsen, Kolding

Piger 1.-4. kyu
Guld: Anna Mette Kramer, Kolding
Sølv: Olivia Sophie Petersen, Århus
Bronze: Silje Have Lüders, Århus

Børn 5.-7. kyu
Guld: Victor Rothenborg, Møn
Sølv: Jeppe Aabye, København
Bronze: Sascha Lindahl Eibye Nielsen, Møn

Kata:
Voksne
Guld: Allan Ravn, Humlebæk
Sølv: Ida Strange, Møn
Bronze: Flemming Nylander, Møn

Børn 1.-3. kyu
Guld: Silje Have Lüders, Århus
Sølv: Olivia Sophie Petersen, Århus
Bronze: William Hvidt, København

Børn 4.-7. kyu
Guld: Cæcilie Lund, Århus
Sølv: Victor Rothenborg, Møn
Bronze: Sascha Lindahl Ejbye Nielsen, Møn

Børn 8.-10. kyu
Guld: David Lyng Als, København
Sølv: Anna Sofia Tange, København
Bronze: Silas Nylander, Møn

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.